Portréfotózás


Művészi portréfotózás, központban az egyéniségeddel

Eljátszottál a  portréfotózás gondolatával? Néhány profi portréfotó nemcsak baráti körben vagy a közösségi oldalakon használható. Természetesen mindannyian szeretjük azokat a fotókat melyeken előnyösebben mutatunk. Azonban az élet más területein is kiválóan lehet alkalmazni őket. Egy igazán csúcs minőségű portréfotó nagyban szerepet játszhat abban, hogy pozitív benyomást keltsünk valakiben.

Például az álláshirdetések között is szinte mindig azzal találkozhatunk, hogy "fényképes önéletrajzokat" várnak a jelentkezőktől! Nos, ha valahol akkor itt aztán kifejezetten nagyot nyom a latba, hogy a képre nézve milyen hatást gyakorlunk a leendő munkaadónkra. A legtöbben azon az állásponton vannak, hogy nem fotogének, és róluk nem lehet jó fotót készíteni. Portréfotózás során is sok mindennek kell összhangban lennie. Ahogy a sminkes és a fodrász, a fények és a helyszín, úgy maga a fotós és a modell is jó, ha egy hullámhosszra kerül.

egyéniség központú portréfotózás

portréfotózás csak kreatívan

Portréfotózás részletek: 

Egy órányi fotózás alatt rengeteg arckifejezést lehet megörökíteni. Számtalan beállítás mellett,a komoly énünktől a laza oldalunkon át, egészen a vicces szituációkig, mindent kipróbálhatunk. Szívesen ajánlok stílusokat, karakterhez illő ötleteket. Még a helyszín is választható, lehet szabadtéri, zárthelyi, stúdió fotózás. Sminkes és fodrász bármikor igényelhető, előzetes egyeztetést megelőzően. De akár rám is bízhatja magát bárki. Megálmodom és megalkotom a tökéletes portréfotót!

katt ide >> további portréfotók 


Back to Top ↑