Kutya- és gazdifotózás

Vidám kutya- és gazdifotózás

A kutya- és gazdifotózás is a kedvenceim közé tartozik. Mivel jómagam is gazdája vagyok egy rendkívül tüneményes kutyusnak, tisztában vagyok azzal, hogy házi kedvenceinket nem könnyű olykor-olykor rávenni bizonyos dolgokra. Ilyen lehet akár a kutya- és gazdifotózás is.

Biztosíthatok mindenkit, hogy megéri!

Elég csak végig nézni ezeket a fotókat, ahol minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a gazdik és a kutyusok is nagyon jól érezték magukat a fotózás alatt. Nincs lehetetlen, minden kutyusról lehet jó fotókat készíteni. Bármilyen ficánkoló, izgága kis állat legyen. A jó fotós mindig ugrásra készen áll, hogy stílszerű legyek, és elkapja a megfelelő pillanatot. És persze van már bőven tapasztalatom ezen a téren is, mivel sok-sok kutyus fotózáson vagyok túl. Sokszor kérdezik, hogy milyen idősen érdemes fotózni őket. Szerintem  minden pillanatban 🙂

kutya- és gazdifotózás

Választható helyszínek

Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy hol készülnek a fotók, mert a gazdi jelenléte a legfontosabb. Talán az otthoni környezet kicsivel biztonságosabb lehet a kutyus szemszögéből, de a statisztika azt mutatja, hogy a stúdióban is legalább annyira jól érzik magukat. Ezek a fotók igazán különlegesek szoktak lenni, mivel nincsenek előre megkoreografált helyzetek, így a hamisítatlan kutya-gazdi barátság lenyomata marad meg.

katt ide >> további kutya- és gazdifotók 


Comments are closed.

Back to Top ↑