Karácsonyi fotózás

 

Ünnepi hangulatú karácsonyi fotózás, családias légkörben

Karácsonyi fotózás ajándékba! Ebben az időszakban különösen felerősödik mindenkiben az ajándékozás vágya, családja, szerettei, barátai iránt. Legtöbbször nem tudjuk, hogy mit vegyünk nekik, mi az aminek örülnének, és ez sok fejtörést szokott okozni. Íme egy ajándék ötlet. Ajándékozza meg Őket egy karácsonyi fotózással!

Nekünk is örömteli pillanat lehet, és egyben ajándék is a karácsonyi fotózás

Természetesen magunkról se feledkezzünk meg. Akár a családunkat is megajándékozhatjuk egy ilyen fotózással. Karácsonyi fotózás alkalmával többnyire gyermekeinkről készíttetünk fotókat. Jellemzően az Anyukák azok akik szívesen szerepelnek közösen kicsinyeikkel a képeken. De nagyon jó lehetőség az ünnepi hangulattól átitatott időszakban, hogy az Apukákat is bevonjuk egy-egy kép erejéig a fotózásba. Sőt, a nagyszülőket is meglehet kérni a fenyőfavásárlás és bejglisütés előtt, hogy vegyenek részt egy közös nagy karácsonyi családi fotózáson.

Mintha otthon lenne!

A Gina Photography fotóstúdióban mindig csodálatos miliővel várunk mindenkit. Karácsonykor a műterem átalakul egy újabb varázslatos helyszínné, ahol igazi meghitt családias hangulatban zajlik a fotózás. A gyerekeknek rengeteg játékot és kelléket biztosítunk. Azonban a szülők részére is tartogatunk bőven meglepetéseket. Aki hozzánk eljön fotózásra, garantáltan élménnyel távozik, no meg persze gyönyörű fotókkal, és biztosan visszatér egyszer újra!

 


Back to Top ↑