Beautiful Woman

Beautiful Woman Fotózás

Indul az "Átalakító Show"

hétköznapi szépség

beautiful woman fotózás - átalakító show

A Beautiful Woman fotózás során, az összes leendő fotómodellünket teljes egészében átalakítjuk. Természetesen a smink és frizura tekintetében is kielégítünk minden felmerülő igényt, extra óhajt. 

Mindenkit megszépítünk!

Mindannyiunkban ott rejtőzik a szépség, és ez nem túlzás! Sokszor azért marad rejtve, mert egyszerűen a sok fontos teendő mellett nem jut idő másra. Az életszínvonalunk fenntartására néha túlzottan is sok energiát fordítunk, és néha már észre sem vesszük benne saját magunkat. Ki kell lépni a hétköznapi monoton körforgásból, és megmutatni nőiességünket és szépségünket.

Megszépülnek a napjaink is

szépség minden napra

hétköznap is legyünk szépek

A Beautiful Woman fotózás után teljesen másképp fog mindenki viszonyulni a környezetéhez. Újult erővel, önbizalomtól duzzadva teljesíti majd a napi rutint, immáron az új külsővel. Nemcsak fotózunk, hanem megpróbálunk irányt is mutatni, és mindenkinek az egyéniségéhez illő tanácsokat adni, smink, frizura, és öltözködés terén is. A hétköznapokban is megmaradhat mindenki Nőnek, akármilyen fárasztó is legyen a munka, vagy a gyereknevelés. Ne sajnáljunk magunktól ennyi figyelmet, testben és lélekben is jobban fogjuk érezni magunkat.

Az átalakító fotózás részletei

  • A fotózás időtartama egy óra. Ezalatt számos beállítás váltja egymást. A fotózás végeztével, a legjobb nyersanyagokat már a helyszínen megtekintheti mindenki.
  • Profi sminkesünk kitalálja a legjobban illeszkedő árnyalatokat, a bőr színéhez és annak típusához.
  • Fodrászmesterünk egyéniséghez passzoló, előnyös frizurát készít mindenkinek.
  • A fotók utómunkálatokon mennek át a végső fázisban. Összesen 20 db retusált kép készül el.
  • A komplett átalakító fotózás ára mindennel együtt: 80.000 Ft

Comments are closed.

Back to Top ↑