Babafotózás | Újszülött fotózás | Fotózás kicsikről és nagyokról

Angyali mosoly

Published on by

0

Babafotózás


Kíméletes babafotózás és újszülött fotózás

nyugodt babafotózás

varázslatos babafotózás

Az újszülött és babafotózás alkalmával rendkívül körültekintő vagyok. Minden úgy van kitalálva, hogy a piciknek a legjobb komfortérzetük legyen, természetesen az Anyukák jelenlétében. Rengeteg kellék, játék áll rendelkezésre, melyekkel felhőtlenebbé tehető a babafotózás. A fotó stúdió külön gyerekszobával is rendelkezik. A falak mintázata is figyelemfelkeltő, oda vonzza a gyermekek tekintetét, és pozitív hatással van rájuk. Összességében nyugodt, hangulatos környezetben történik a fotók készítése, kizárva minden zavaró tényezőt.

  • Ebben a korban az újszülött csecsemők és kisbabák talán a legőszintébb angyali mosollyal rendelkeznek. Sugárzik arcocskáikról a tisztaság és gyönyörűség. Letisztult és minden ingertől mentes fotóstúdiónkkal tökéletes harmóniába kerülhetnek a picik és a kedves szülők is.  
  • Talán az első pár év az amikor igazán igénylik a babák a szülők közelségét, mindentől megóvó szárnyaikat, és ezek a pillanatok azok, amelyeket igazán fontos lehet megörökíteni néhány fotósorozaton. Ezek a fotók életünkben számtalanszor előkerülnek majd a fotóalbum lapozgatása során, és akkor nagyon sok örömet fog szerezni az egész családnak. Ajándék a szülőknek, gyermekeinknek, rokonainknak is.  
  • Egy ilyen fotózás rengeteg lehetőséget rejt magában. A folyamatosan izgő-mozgó babák, a világra óriási szemekkel pislogó tekintetek, mind-mind magukban hordozzák a megismételhetetlen pillanatokat. Nekünk fotósoknak az a feladatunk, hogy ezen kínálkozó lehetőségekből kihozzuk a maximumot!
  • A fotózás során nincs vaku használat! Állandó fény mellett zajlik a munka.
Babafotózás

Vélemény

Értékelés

Summary: Ha van pár perced rám, kérlek, hogy értékeld az oldalon szereplő fotókat. A csillagok segítségével teheted ezt meg. Köszönöm, hogy szakítottál időt erre. A Te véleményed is nagyon fontos számomra! Gina Photography.

5

Mennyire tetszik


User Rating: 4.8 (3 votes)


About the Author



Back to Top ↑